Izniman uspjeh Vidi e-novation natječaja

Doista nas je iznenadio broj proizvoda koji su posljednjih godina napravili svjetski uspjeh, a koji su bili nagrađeni na Vidi e-novation natječaju

Vidi e-novation natječaj osmišljen je sa željom da se u Hrvatskoj pronađu kvalitetni i inovativni informatičko-komunikacijski proizvodi koji će biti visoko konkurentni na svjetskoj razini. Ovom nagradom htjelo se omogućiti da vrhunski hrvatski ICT projekti postanu prepoznatljivi u široj domaćoj javnosti, da dobiju veći kredibilitet i lakši pristup izvorima financiranja. U ovoj ideji promicanja inovativnih projekata stvorenih u Hrvatskoj, začetoj u uredima izdavačke kuće Vidi, već su se prve godine pridružile i pomogle u njenoj realizaciji vodeće hrvatske kompanije i istaknute institucije kao što su Institut Ruđer Bošković, Hrvatska gospodarska komora, T-Hrvatski Telekom, Ericsson Nikola Tesla, PricewaterhouseCoopers, Hrvatska poštanska banka i Dalekovod.

Nakon prošlogodišnje dodjele u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu, na kojoj se okupio vrh domaće političke i korporativne kreme, a koji je tada bio popraćen od strane gotovo svih vodećih hrvatskih medija, krenula je i intenzivna domaća te međunarodna promocija nagrađenih Vidi e-novation projekata.

Časopis Vidi svakoga je mjeseca na nekoliko stranica pratio razvoj nagrađenih Vidi e-novation projekata – njihovo sazrijevanje u Hrvatskoj, ali i određene „istupe“ u inozemstvu. Zahvaljujući brojnim medijskim partnerima, u mjesecima nakon svečane dodjele naveliko se i naširoko pisalo o Vidi e-novation pobjednicima.

Ovakva medijska praćenost, kako tvrde neki od dobitnika, rezultirala je da su njih same u toj prvoj godini poslovni partneri doživljavali posve novim očima – posao im je postao znatno lakši.

Kako ne bismo ostali u okviru hrvatskih granica, Vidi e-novation pobjednike predstavljali smo i u inozemstvu – primjerice na boutique ICT konferenciji Distree u Monte Carlu ili u okviru hrvatskog nastupa na sajmu CeBIT u Hannoveru.

I takva međunarodna promocija očito je doprinijela da se brojni prošlogodišnji Vidi e-novation dobitnici danas mogu pohvaliti brojnim impresivnim međunarodnim poslovima.

E-novation info
> Što je to Vidi e-novation    natječaj?
> ICT kao temelj razvoja
> Osnivači, partneri, komisija
> Vremeplov
 
 

Početna stanica | E-novation info | Teslino jaje - nagrada | Prijave 2010 | E-novation 2009 | Arhiva | VIDI

© 2011 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved
design by iDEA