< povratak  
   

NAJBOLJI HRVATSKI INOVATIVNI ICT PROJEKTI

MALE TVRTKE

3. NAGRADA  BRONČANO TESLINO TESLINO JAJE:
Trillenium

PRIJAVITELJ: Trillenium d.o.o.

 

 
www.trillenium.com
Prvi svjetski (pravi) 3D trgovački centar

Trillenium si možete zamisliti kao "SecondLife" Shopping centar

Trillenium je online 3D trgovački centar u kojem korisnici kupuju, socijaliziraju se i ispunjavaju poslovne potrebe. Trillenium, kao nitko do sada na internetu, nudi „sve“ na jednom mjestu, odnosno, korisnici na jednome mjestu mogu kupovati najrazličitije vrste proizvoda i usluga, družiti se s prijateljima i upoznavati nove ljude, razmjenjivati sadržaje, održavati poslovne sastanke, educirati se, informirati i još mnogo toga zbog čega su do sada morali koristiti mnogobrojne servise koji su te zahtjeve ispunjavali. Ne samo da je sveobuhvatan, nego sve podiže na višu, prostornu razinu, odnosno djeluje u 3D svijetu koji je svakom korisniku puno bliži i intuitivniji nego dosadašnja 2D sučelja. Osim toga, Trillenium je zamišljen tako da svojim korisnicima bude što jednostavniji i sigurniji, pa se u potpunosti pokreće iz internet preglednika, što znači da nema potrebe za skidanjem velikih .exe aplikacija, kao ni njihovih naknadnih nadogradnji.

Svi proizvodi u Trlleniumu su napravljeni tako da ih korisnik može rotirati oko njihove osi i pregledavati ih sa svih strana po želji, što znači da su trodimenzionalni. Osim informacija koje dobivaju pregledavanjem proizvoda, kupci mogu dobiti informacije i od pravih prodavača koji se nalaze u svakoj trgovini, dakle, riječ je o živoj komunikaciji.

Kada uzmemo u obzir više od 100 tisuća proizvoda u ponudi, široku mogućnost komunikacije s drugim ljudima i prodavačima, jednostavnost i brzinu korištenja, 3D prikaz proizvoda i dostavu narudžbi u željeno vrijeme, može se reći da Trillenium u ovome trenutku nema konkurenciju i da je jedinstven naspram svega što se danas nalazi na internetu. Trillenium je prije svega vezan uz gradove, što znači da u npr. zagrebački mall mogu biti smještene samo tvrtke koje imaju mogućnosti preuzimanja robe na području grada Zagreba, dok prodaja može obuhvatiti bilo koji dio države. Kao što je jedinstven na domaćem, isto je i na svjetskom tržištu, pa je jedan od primarnih ciljeva u 2010. godini izaći izvan granica Hrvatske. S obzirom na ono što proizvod nudi, očekujemo veliki uspjeh u inozemstvu, posebno u razvijenim zemljama s naprednim korištenjem interneta.

E-novation 2009
> Pobjednici
> Kako se ocjenjivalo
> Riječ partnera
> Fotogalerija
> Videogalerija
 
Kliknite kako biste skinuli knjigu najboljih (PDF) >>>
 
 

Početna stanica | E-novation info | Teslino jaje - nagrada | Prijave 2010 | E-novation 2009 | Arhiva | VIDI

© 2010 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved
design by iDEA