< povratak  
   

NAJBOLJI HRVATSKI INOVATIVNI ICT PROJEKTI

FIZIČKE OSOBE - POJEDINCI

1. NAGRADA ZLATNO TESLINO JAJE:
MYRO

PRIJAVITELJ: Ivana Maršić

 

 
Za ugodniju i zabavniju kupovinu
Myro je u biti vaš digitalni modni savjetnik u samoj trgovini

Ovaj high-tech interaktivni barski stol gostima omogućuje naručivanje pića, surfanje internetom i dopisivanje (chat) između stolova.

Program dopušta gostima da preko interaktivne površine stola pregledaju ponudu pića ili hrane s cjenika ili jelovnika i sami sastavljaju narudžbu i svoje želje pošalju na šank.

Program omogućuje i korištenje interneta (e-mail, novine, YouTube...), a možda najza- nimljiviji od svih je program CHAT preko kojeg se korisnici mogu dopisivati s ostalim stolovima u sistemu. Postoji i kutak koji nam daje određene servisne informacije (o lokalu, o gradu...)

Interaktivni stol je stol u ugostiteljskom objektu koji gostima omogućuje da dodirom naručuju piće ili hranu direktno sa šanka, a omogućeno je i surfanje internetom. Postoji i mogućnost za dopisivanje (chat) između stolova koji su umreženi. Na tržištu ovakav ili sličan stol ne postoji. Planira se predstavljanje kad stol bude izrađen za određeni ugostiteljski objekt. Ukaže li se prilike, proizvod će biti predstavljen u inozemstvu.
E-novation 2009
> Pobjednici
> Kako se ocjenjivalo
> Riječ partnera
> Fotogalerija
> Videogalerija
 
Kliknite kako biste skinuli knjigu najboljih (PDF) >>>
 
 

Početna stanica | E-novation info | Teslino jaje - nagrada | Prijave 2010 | E-novation 2009 | Arhiva | VIDI

© 2010 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved
design by iDEA