< povratak  
   
 
mr.sc. Luka Miličić, dipl.ing.građ
Predsjednik uprave Dalekovoda d.d. partner suosnivač Vidi e-novation natječaja
Izlazak na virtualno tržište

Tvrtke koje svoje poslovanje izgrade na informacijskim tehnologijama moći će znatno bolje odgovoriti na izazove razdoblja teških ekonomskih situacija


Usvajanje informacijskih tehnologija možemo smatrati temeljem jačanja konkurentnih prednosti organizacija i osobnog napretka svakog pojedinca. Ukoliko želite suvereno vladati svojim poslovnim svijetom, potrebna su vam kvalitetna i provjerena informatička rješenja. Primjenom ekspertnog znanja u optimizaciji poslovnih procesa i podršci u odlučivanju i upravljanju omogućuje se brzo i uspješno ostvarenje poslovnih ciljeva. Upravo je tu prilika da tvrtke snažnije prepoznaju razvojne potencijale tehnologija i jasnije se orijentiraju prema njihovom učinkovitom korištenju kao platforme poslovanja. Potrebno je naglasiti da je u tom procesu nužna suradnja obrazovnog i privatnog sektora na prijenosu znanja, kao preduvjeta naprednog korištenja tehnologija u stvaranju dodanih vrijednosti društva. Tvrtke koje svoje poslovanje izgrade na informacijskim tehnologijama, inovacijama, internetu u poslovanju i nastave ulagati u razvoj moći će znatno bolje i kvalitetnije odgovoriti na izazove razdoblja teških ekonomskih situacija u kojima se danas nalazi cjelokupno svjetsko gospodarstvo. Takvim će pristupom ujedno stvoriti uvjete za brži rast u trenutku kada se ekonomska klima poboljša.

Tvrtke poput Dalekovoda, koje imaju ambiciju razvijati i širiti vlastito poslovanje prepoznaju mogućnosti koje nudi rušenje prostornih i vremenskih prepreka tradicionalnog poslovanja. Izlaskom na virtualno tržište tvrtka postaje podjednako lako dostupna svim potencijalnim klijentima. Utjecaj interneta u prvi plan stavlja kvalitetu usluge dok se zahtjevi klijenta povećavaju bilo da se radi o kvaliteti usluga ili ažurnosti informacija.
E-novation 2008
> Pobjednici
> Kako se ocjenjivalo
> Riječ partnera
> Fotogalerija
> Videogalerija
 
 
Kliknite kako biste skinuli knjigu najboljih (PDF) >>>
 
 

Početna stanica | E-novation info | Teslino jaje - nagrada | Prijave 2010 | E-novation 2009 | Arhiva | VIDI

© 2010 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved
design by iDEA