< povratak  
   
 
Ivana Šoljan
Članica Uprave T-Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za nepokretnu mrežu i broadband.
T-HT - Glavni organizacijski partner, suosnivač
Vidi e-novation natječaja i organizacijski partner Vidi Web Top 100 natječaja
Broadband: uvjet razvoja

Misliti kreativno i usmjereno na budućnost obaveza je društvenih lidera i odgovornih kompanija, a mogućnost i privilegija svakog pojedinca


Čovjek je jedino živo biće koje ima sposobnost razmišljanja o budućnosti, kaže znanost, a sudeći prema inovativnim rješenjima natječaja Vidi Web Top 100 budućnosti se imamo razloga veseliti. Na nama je, kao uspješnoj hrvatskoj kompaniji, da mladim vizionarima osiguramo tehnološku platformu za razvoj novih ideja, u čijem je temelju nesmetan i super brzi pristup internetu, najvećoj mreži informacija na svijetu. Ulaganje u širokopojasnu mrežu te razvoj usluga koje će se bazirati na broadbandu ostaje jedan od najvažnijih strateških ciljeva T-Coma, koji kraj 2007. dočekuje s više od 300 000 korisnika ADSL-a. Širokopojasna tehnologija ključna je i za razvoj Hrvatske u modernu, naprednu europsku zemlju. Broadband nije samo podloga za velik broj drugih usluga, već i za stjecanje znanja, obrazovanja, za vođenje biznisa, zabavu, kao i za komunikaciju među interesno ili životnim stilom povezanim društvenim grupama.

I dok sve prednosti širokopojasnog pristupa još nisu ni došle do svojeg punog razvoja, već su vidljivi golemi potencijali nove tehnologije u poboljšanju efikasnosti poslovanja, funkcioniranju državne uprave i veće dostupnosti obrazovnih oruđa. Teleworking tj. rad od kuće, e-gradovi i e-learning samo su neki od modela korištenja broadbanda sve popularniji kod hrvatskih gospodarstvenika, među tijelima gradske uprave i obrazovnim institucijama.

Svoje odgovorno ponašanje prema svojim korisnicima i cjelokupnom društvu T-Com će nastaviti potvrđivati razvojem najšireg spektra usluga baziranih na broadbandu. VWT 100 natječaj uspješan je poticaj za širenje i razvoj kulture interneta, o kojem ovisi i sveukupan razvoj hrvatskog društva.


 

E-novation 2007
> Pobjednici
> Kako se ocjenjivalo
> Riječ partnera
> Fotogalerija
 
 
Kliknite kako biste skinuli knjigu najboljih (PDF) >>>
 
 

Početna stanica | E-novation info | Teslino jaje - nagrada | Prijave 2010 | E-novation 2009 | Arhiva | VIDI

© 2010 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved
design by iDEA