< povratak  
   
 
Tatjana Rukavina
predsjednica Uprave PricewaterhouseCoopers Hrvatska
PwC - partner osnivač
Vidi e-novation natječaja
i pokrovitelj Vidi Web Top 100 natječaja
Izgubljeni bez interneta

Tehnologija koja se temelji na internetu je nešto s čim smo naučili živjeti i bez čega više ne možemo


Nisam sigurna da je u današnje vrijeme potrebno naglašavati važnost interneta, a opisati sve što internet nudi bio bi poduhvat epskih razmjera. Tehnologija koja se temelji na internetu je nešto s čim smo naučili živjeti i bez čega više ne možemo. Prodire u sve sfere našeg života, kako privatnog tako i poslovnog. Možemo reći da se osjećamo hendikepirani ako ne radi.

PricewaterhouseCoopers ima svoju privatnu inačicu interneta koja se zove PwC Portal. Količina dostupnih informacija tolika je da bi bilo teško pronaći temu koja nije zastupljena, a sve to zahvaljujući 146 tisuća stručnjaka u 150 zemalja. Isto tako, putem mreže smo u direktnom kontaktu s drugim stručnjacima, koristeći tehnologiju webcastinga koji omogućuje stotinama ljudi prisutstvo na zajedničkom mrežnom sastanku, razmjenjujući znanja i iskustva sa svojim kolegama.

PwC neprestano razvija nova ICT rješenja. Različiti odjeli imaju svoje aplikacije koje se zasnivaju na internetu (npr. Global Office, GlobalVATonline) što im omogućuje obavljanje administrativnih zadataka i vođenje svog posla preko mreže, a bilo tko može doprinijeti tom poslu i može ga se međusobno dijeliti. Svaki zaposlenik PwC-a koristi iPower, internetski sustav za praćenje „proizvodnje“ naših usluga. Osim toga, PwC razvija „Platformu budućnosti“, kreiranu za pomoć pri upravljanju aplikacijama i korisničkim navikama u nadolazećim godinama, što će nam biti još jedna komparativna prednost.

Imamo sve. I to stalno poboljšavamo. U današnjem poslovnom svijetu, IT okruženja postaju sve složenija dok se sve više oslanjamo na informacije koje su proizveli ovi sustavi i procesi. Najbolji način da to napravimo je povezati IC tehnologije s internetom i dalje ih usavršavati. A svakodnevno smo svjedoci rezultata te povezanosti.


 

E-novation 2007
> Pobjednici
> Kako se ocjenjivalo
> Riječ partnera
> Fotogalerija
 
 
Kliknite kako biste skinuli knjigu najboljih (PDF) >>>
 
 

Početna stanica | E-novation info | Teslino jaje - nagrada | Prijave 2010 | E-novation 2009 | Arhiva | VIDI

© 2010 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved
design by iDEA