< povratak  
   
 
Ivica Mudrinić
predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor
T-Hrvatskog Telekoma
T-Com - Glavni organizacijski partner i
suosnivač Vidi e-novation natječaja
i organizacijski partner
Vidi Web Top 100 natječaja
Broadband - prozor u svijet

Ulaganje u inovaciju je ulaganje u budućnost i jedini put do društva znanja i dugoročnog blagostanja


Ne pitajte što Hrvatska može učiniti za vas, već što vi možete učiniti za Hrvatsku. Ova parafraza izjave J. F. Kennedyja bliska je razmišljanju svakog građanina Hrvatske zainteresiranog za napredak i za što brže i uspješnije uključivanje naše zemlje u globalne promjene.
Telekomunikacijska industrija danas ide divovskim koracima naprijed upravo zahvaljujući super brzom i inovativnom razvoju tehnologije, a simbol razvoja je i broadband, širokopojasni pristup Internetu koji garantira visoku propusnost i stalnu dostupnost.

Broadband nije samo "prozor u svijet" već ujedno i izlog, koji svim hrvatskim kompanijama, znanstvenim i kulturnim institucijama, ali i svakom talentiranom i upornom pojedincu, pruža priliku da se na svjetskom tržištu predstavi potpuno ravnopravno svima drugima. Tehnologije smjenjuju jedna drugu nevjerojatnom brzinom, a usporedno s ovim procesom preoblikuje se i cjelokupno tržište. I zato smo u T-Hrvatskom Telekomu ponosni jer naši ADSL korisnici danas mogu gledati i MAXtv, našu interaktivnu digitalnu televiziju koju smo komercijalno ponudili prvi unutar Deutsche Telekom grupe, među prvima u Europi i među rijetkima u svijetu, gdje usluga IPTV-a još nije široko dostupna.

Ulaganje u inovaciju, ulaganje je u budućnost i jedini je put do društva znanja i dugoročnog blagostanja. Mnogi slavni brandovi kao što su Yahoo!, e-bay, Google ili pak YouTube, nastali su iz izvrsne inovativne ideje; "rodili" su se prije nekoliko godina, a danas su neizostavni dio našeg života.

Nadam se da nećemo još dugo čekati da im se pridruži i neko novo hrvatsko ime, a Vidijev e-novation natječaj sigurno je odličan poticaj svima koji svoje oduševljenje za nove tehnologije žele, znaju i mogu kreativno pretočiti u inovacije. Sutrašnjicu moramo stvarati vlastitim snagama i idejama, a kreativnost i inovacija ne samo da će na najbolji mogući način promovirati hrvatski identitet u svijetu, već će pomoći u ostvarenju kvalitetnijeg življenja za sve nas. 

E-novation 2006
> Pobjednici
> Kako se ocjenjivalo
> Riječ partnera
> Fotogalerija
 
 

Početna stanica | E-novation info | Teslino jaje - nagrada | Prijave 2008 | E-novation 2007 | E-novation 2006 | VIDI

© 2010 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved
design by iDEA