< povratak  
   
 
Tanya Rukavina
predsjednica Uprave PricewaterhouseCoopers Hrvatska
PwC - partner osnivač
Vidi e-novation natječaja
i pokrovitelj Vidi Web Top 100 natječaja
Poticanje inovacija put je do konkurentnog gospodarstva

Poticanje razvojnih i inovacijskih sposobnosti poduzeća trebao bi biti imperativ, ali i mjesto suradnje privatnog i javnog sektora


Internet je glavni faktor u razvojnim planovima svjetskih tvrtki koje postavljaju trendove. No, promjene nigdje nisu tako brze i značajne kao u poslovanju. Tvrtke koriste web za komunikaciju s partnerima i poslovne transakcije. PricewaterhouseCoopers (PwC) posjeduje mehanizme koji povezuju sve pojedince u tvrtki sa strankama koje bi mogle profitirati od njihove stručnosti.

Ti mehanizmi uklanjaju vremenske i prostorne zapreke i omogućuju nam da se pojedinci širom svijeta usredotoče na potrebe lokalnih klijenata. Tehnološki napredak u PwC-u je uvelike unaprijedio mogućnosti suradnje na daljinu unutar naše mreže. Više nije riječ o geografiji, nego o znanju, perspektivama i odnosima, o postavljanju tvrtke na vodeće mjesto, o produbljavanju odnosa sa sadašnjim strankama, kao i privlačenju novih. Stoga je PwC ponudio nekoliko interaktivnih proizvoda za klijente baziranih na Internetu, poput P2P IFRS-a - prvog e-Learning rješenja kojeg su dizajnirali naši stručnjaci kako bi olakšali razumijevanje međunarodnih financijskih strandarda izvještavanja, ili pak ECT GlobalVATOnline - virtualne zajednice PDV-stručnjaka, koji savjetuju naše klijente širom svijeta putem naše globalne mreže po pitanjima PDV-a i ostalih poreza. PwC je tijekom prošle godine poduzeo mjere kako bi osvježio svoju ponudu i poboljšao ukupni dojam za klijente koji posjećuju stranice u potrazi za informacijama o našim mogućnostima i iskustvu. Posljedica toga je globalna promjena vizualnog identiteta naše stranice.

PwC je tvrtka znanja čija infrastruktura olakšava stvaranje, prijenos i usvajanje znanja u cijeloj kompaniji. Znanje i način na koji se prenosi će omogućiti tvrtki vodeće mjesto na tržištu. Brzina kojom učimo i usmjeravamo naš "know-how" je osnova naše tržišne kompetencije. Pristup znanju i usvajanje znanja brže od konkurencije zapravo su naša jedina komparativna prednost.

E-novation 2006
> Pobjednici
> Kako se ocjenjivalo
> Riječ partnera
> Fotogalerija
 
 

Početna stanica | E-novation info | Teslino jaje - nagrada | Prijave 2008 | E-novation 2007 | E-novation 2006 | VIDI

© 2010 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved
design by iDEA